Myy auto Auto Rahaksi -palvelun avulla – Säästä jopa tuhansia euroja!

AUTO RAHAKSI

Palvelumme avulla saat myytyä autosi hyvällä hinnalla. Me myös ostetamme suoraan autoja. Kysy lisää ja täytä lomake!

Anna autosi meille myyntiin mikäli autosi on toimiva

Täytä tiedot autostasi!

Mitä tarkemmat tiedot annat autostasi, sitä tarkemman tarjouksen voimme Sinulle antaa! * Tähdellä merkityt ovat pakollisia tietoja. Saat vastauksen 24h sisällä!

Haluatko myydä ylimääräisenä olevan auton tai muuttaa käyttöautosi rahaksi?

Auton myynti Autonetti autoliikkeen kautta on nopea tapa saada auto myytyä helposti ja paremmalla hinnalla kuin antaisit autosi suoramyyntinä autoliikkeelle.  Auton vaihto halvempaan onnistuu myös meidän kautta.

Näin myyt autosi meidän kautta

  1. Ota yhteyttä yllä olevalla lomakkeella tai soita meille. Saat nopeasti arvion autostasi.
  2. Hyväksyttyäsi arvion teemme toimeksiantosopimuksen ja käytämme autosi kuntotarkastuksessa, koeajolla ja pesulla.
  3. Valokuvaus ja myynti-ilmoituksen tekeminen
  4. Ilmoitamme kun autosi on myyty. Tutustu samalla vaihtoautovalikoimaamme

Miksi valita sopimusmyynti?

Maksamme hyvän hinnan autostasi

Autonetin Auto Rahaksi palvelua ”sopimusmyyntiä” voidaan suositella niissä tapauksissa, joissa asiakas haluaa autostaan parhaan mahdollisen hinnan.

Sopimusmyynnissä määrittelemme hinnan yhdessä asiakkaan kanssa, jolla hän on valmis myymään auton. Myynnistä ei aiheudu asiakkaalle koskaan mitään kuluja.

Nopeampaa myyntiä kuin yksityismyyntinä

Emme valitettavasti omista ennustajan kristallipalloa mutta autoliikkeen tarjoamat palvelut nopeuttavat autosi myyntiä kun hinta on kohdillaan. Tarjoamme autollesi hyvän näkyvyyden verkossa osaavan verkkomarkkinointi -tiimimme ansiosta. Autosi tulee myyntiin verkkosivujemme lisäksi eri digitaalisen median tarjoamiin palveluihin mm. Nettiauto, Tori, Facebook ja Google. Näymme aktiivisesti Facebookin vaihtoautoista kiinnostuneiden feedissä. Näillä keinoilla varmistamme että ilmoituksen näkyvyys on taattu!

FinnTakuu Oy:n tarjoama lisäturva

Lisäturva Extra palvelut takaavat turvalliset ajokilometrit. Meidän kauttamme sinulla on mahdollisuus ostaa käytettyjen ajoneuvojen kuntoturva, jolla on paras mahdollinen kattavuus. Se kattaa kaikki ajoneuvon alkuperäiset elektroniset ja mekaaniset osat.

Kaikki autokaupan palvelut

Hoidamme auton myyntipalvelun ja paperihommat alusta loppuun, autosi tarkastetaan paikallisen Vianorin toimesta huolellisesti ennen myyntiin ottamista. Kuntotarkastus raportti lähetetään aina auton ostajalle.

Hoidamme ostajalle rahoituksen sekä haemme auton kotipihastasi ja toimitamme sen uudelle omistajalle.

Välityspalkkio

Autonmyyntihinta: 5000 - 29 999€ Välityspalkkio: 1990€

Autonmyyntihinta: 30 000€ -> Välityspalkkio: 2590€

Välityspalkkio sisältää: markkinointikulut (mm. nettiauto.com, tori.fi ilmoitukset), kuntotarkastuksen, valokuvat, pesu, paperityöt sekä mahdollisen rahoituksen. sis. alv 24%